Valsemøllen Koldhævede Brunchboller

Valsemøllen Koldhævede Brunchboller

Overrask dine brunchgæster med saftige og velsmagende brunchboller med frø og kerner. Med koldhævning giver du nemt bollerne en ekstra god smag.

Du får 10-12 boller af brødblandingen. Se opskriften her.

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på krompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Al korn til denne melblanding er dyrket, høstet og malet i Danmark, så du kan være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet.

Dansk håndværk

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Forhandles på spot hos Bilka, Føtex, Netto og Lidl.

Dansk

Ingredienser

Hvedemel, 7 % solsikkekerner, 4 % hørfrø , sukker, hirse, rapsolie, hvedegluten, Salt tilsat jod, rugmel, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300), enzym.

Næringsindhold Melblanding pr. 100g

Energi1630 kJ/289 kcal
Fedt9,9 g
- heraf mættede fedtsyrer1,5 g
Kulhydrat60 g
- heraf sukkerarter6,7 g
Kostfibre4,1 g
Protein13 g
Salt1,47 g

Næringsindhold Færdigbagte brunchboller pr. 100g

Energi1108 kJ/265 kcal
Fedt6,7 g
- heraf mættede fedtsyrer1,0 g
Kulhydrat40 g
- heraf sukkerarter4,5 g
Kostfibre3 g
Protein9,1 g
Salt1,0 g

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Del

Print

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her