Wraps med hummus og grønt

Wraps behøver ikke at have et mexicansk tema. Lav lækre wraps med hjemmerørt hummus og knasende grønt.

Hvis du gerne vil have flere kødfri dage, er wraps med hjemmerørt hummus og grønsager et godt bud.


Opskrift til 4 stk.

Køkkentid
15 min.

Ventetid
5 min.

Ingredienser

1 dåse majs
1 dåse bønner
1 spsk. olivenolie
4 hakkede jalapenos
1 rød peber
1/2 agurk
1 stort hjertesalat
4 store tortillabrød

Hummus
1 ps. Valsemøllen Green Life økologisk Hummus, Original (100 g)
ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

Grønt

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Dræn bønner og majs fra væde og kom dem over i en skål sammen med olivenolie og jalapenos. Vend det hele godt.
  3. Skær rød peber og agurk ud i strimler.

Hummus

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens

Wraps

  1. Varm wraps i ovnen og byg dem op herefter.
  2. Start med et lag humus, kom herefter salat, agurk, rød peber og bønnemix på.
  3. Rul rullen sammen og server med lime.

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+