Vegetarburger med hummus og avocado


Opskrift til

Køkkentid
230 min.

Ventetid
10 min.

Ingredienser

Vegetarbøffer
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars klassisk, mildt krydret
3 æg
ca. 2 dl vand eller mælk
50 g Finax Økologiske Solsikkekerner
1 håndfuld hakket bredbladet
persille
olie til stegning

Hummus
1 ps. (100g) Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, Chili
Ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie

I Øvrigt 
4 burgerboller
4-8 salatblade
2 avocado
2 store tomater
1 rødløg
Evt. 4 spsk. mayonnaise eller ketchup

 

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

Vegetarbøffer

  1. Hæld posens indhold i en skål. Tilsæt æg og vand eller mælk, solsikkekerner og persille.
  2. Rør farsen godt sammen, og lad den hvile i ca. 5 minutter. Tilsæt evt. mere væske, til du opnår den ønskede konsistens.
  3. Form farsen til 4 bøffer.
  4. Hæld olie på en varm pande, og steg bøfferne ved middel varme, til de er gyldne på begge sider.

Hummus

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.

Vegetarburgerne samles med salat, skiver af avocado og tomat, tynde skiver rødløg, evt. en smule mayonnaise eller ketchup, hummus og bøffer.

Udvilket af Ditte Ingemann, bachelor i ernæring og sundhed, madskribent og kogebogsforfatter.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+