Veggie tomat pizza – Finax Brødblanding

Hjemmelavet pizza er bare det bedste, især med lidt hjælp til den gode pizzadej! Genvejen til en bund med masser af smag og sprødhed er Finax Italiensk Foccacia Brødblanding. Prøv en veggie version med lige de grøntsager, som I elsker hjemme hos jer.

Med Finax Italiensk Foccacia får du de gode resultater hver gang, uden at gå på kompromis med den gode smag, så du kan forkæle familien med dejligt hjemmebag på den nemme måde.


Opskrift til 4 pizzaer

Køkkentid
20 min

Ventetid
1 t 25 min.

Ingredienser

  • 1 ps. Finax Italiensk Foccacia 
  • 2 breve Finax tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
  • 6 dl lunkent vand (ca. 25°C, lidt kolderen end lunkent)
  • Fyld: Tomatpure, 500 g cherrytomater, olie, salt og peber.

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i 4 og form hver dejklump til boller. Lad dem hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og tryk dem flade til ca. 1 cm.
  5. Fordel tomatpure, knust hvidløg og tomatskiver på bundene, stænk med olivenolie og krydr med salt og peber. Fold kanterne op og bag dem på en bagesten eller bageblade med bagepapir i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.

Tip: Du kan variere fyldet med andre grøntsager.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her