Vafler – Valsemøllen brødblanding

Valsemøllen Vafler er en bageblanding der gør det nemt for dig, at servere lækre, smagfulde og sprøde vafler.

Sprøde valfler der også er sødmefyldte. De smager himmelsk med både bær, flødeskum eller en lækker vaniljeis. En ægte favorit, når brunchen, eftermiddagshyggen eller desserten skal være både nem og velsmagende.


Opskrift til 6 -8 vafler

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Ingredienser

5 dl koldt vand
1 ps Valsemøllen Vafler
125 g smeltet smør eller margarine

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand under omrøring.
2. Tilsæt det smeltede smør eller margarine og pisk til dejen er jævn.
3. Bag vaflerne i et forvarmet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne.
4. Server vaflerne med det samme.
Tip: Sæt dit personlige præg. Tilsæt 1 tsk. vaniljesukker og 50 g bær, fx hindbær, til dejen. Nyd vaflerne med lækker is og grofthakket chokolade.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.