Tapasbræt med hummus og saltede mandler

Lav et lækkert tapasbræt med saltede mandler, hummus og det frugt og grønt, du bedst kan lide.

Et tapasbræt kommer i mange forskellige udgaver. Her finder du et med saltede mandler, hummus, gnavegrønt, frugt serveret med knækbrød.


Opskrift til 2 personer

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20.min

Ingredienser

Saltede mandler
3½ spsk. havsalt
2 dl kogende vand
200 g mandler
gnavegrønt
ost
dadler
frugt
knækbrød – find opskrifter på knækbrød her
oliven

Hummus
1 ps Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, original (100 g)
ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie

Vurder denne opskrift


| af Tapasbræt med hummus og saltede mandler: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Del

Print

Fremgangsmåde

Saltede mandler

  1. Opløs saltet i det kogende vand i en lille skål, og tilsæt derefter mandlerne.
  2. Stil dem til side tildækket i ca. 15-20 minutter. Lad derefter mandlerne dryppe godt af i en sigte.
  3. Fordel mandlerne på en bageplade med papir, og bag midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 150°C.
  4. Mens mandlerne er i ovnen lav en portion hummus, rens frugt og grønt og anret det sammen med resten af ingredienserne på tapasbrættet.

Hummus 

  1. Kom Hummusblandingen i en skål og tilsæt vand og olie.
  2. Rør det hele godt sammen.
  3. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.

Udvilket af Ditte Ingemann, bachelor i ernæring og sundhed, madskribent og kogebogsforfatter.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+