Glutenfri tærtedej til desserttærter

Tærte er den perfekte dessert, hvor du frit kan lege med frugt og søde sager lige efter din smag. Her får du en grundopskrift på en glutenfri dessert tærtebund


Opskrift til 1 stk.

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time

Ingredienser

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri tærtedej til desserttærter: 2 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Del

Print

  1. Bland melmix og sukker. Ælt smør/margarinen i til en grynet masse.
  2. Tilsæt vandet og saml dejen. Dæk den til og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
  3. Læg dejen på et meldrysset bord og rul den ud til en plade, der er så stor, at den dækker formens bund og kanter. Læg dejen i en smurt form og tryk den ud.
  4. Sæt ovnen på 225°C.
  5. Læg frugt- eller bærfyld på tærtebunden. Hvis du bruger rabarber eller ”våde” bær, kan du undgå, at tærtebunden bliver klisteret ved at strø lidt kartoffelmel på tærtebunden inden fyldet lægges på.
  6. Bag tærten nederst i ovnen i ca. 25-30 min.

Tip: Serveres eksempelvis med flødeskum, vanilleis eller vanillesovs.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.