Stenalderbrød

Stenalderbrød behøver hverken mel, æltning eller hævning. Til gengæld er det fyldt med masser af lækre frø, kerner og nødder


Opskrift til 1 brød

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 time

Ingredienser

  • 100 g Finax Økologiske Hørfrø
  • 100 g Finax Økologiske Græskarkerner
  • 100 g Finax Økologiske Sesamfrø
  • 100 g Finax Økologiske Solsikkekerner
  • 100 g mandler
  • 100 g hasselnødder
  • 5 æg
  • 1 dl raps olie
  • 2 tsk. salt

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Bland alle ingredienserne i en skål.
  2. Kom massen i en smurt rugbrødsform.
  3. Bag brødet 1 time ved 160 °C (forvarmet ovn).
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.