Solsikkerugbrød – Finax brødblanding

Solsikkerugbrød er hjemmebag på den nemme måde. Med Finax Solsikkerugbrød - brødblanding har vi gjort det nemt for dig at servere nybagt rugbrød for familie og venner. Rugbrødet har en mild smag af surdej og er spækket med masser af solsikkekerner.

Danskerne elsker rugbrødsmadder – og med Finax Solsikkerugbrød brødblanding kan du nemt trylle hjemmebagt rugbrød frem, om det er til frokost, aftensmad eller madpakken. Du kan også give solsikkerugbrødet et twist og tilsætte gulerødder til dejen. Find opskriften her.


Opskrift til 1 rugbrød

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde:

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på højeste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en våd dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag solsikkerugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter.
  5. Tag det færdigbagte solsikkerugbrød ud, og stil det til afkøling. Vent med at skære rugbrødet i skiver, til det er helt afkølet.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.