Sandwichboller – Finax brødblanding

Hjemmebag behøver ikke at være besværligt eller tage lang tid. Disse lækre og svampede sandwichboller er lavet på Finax Italiensk Foccacia brødblanding. En perfekt bolle til at lave lækre sandwich med, når turen går til stranden, skoven eller anden tur ud i det fri.

Finax Italiensk Foccacia brødblanding kan både laves til madbrød, boller eller flutes. Fælles for dem alle er at det er lækkert til madpakken, når man har lyst til en italiensk inspireret frokost, eller som tilbehør til aftensmaden.


Opskrift til 14 boller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.

Ingredienser

  • 1 ps. Finax Italiensk Foccacia 
  • 2 breve Finax tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
  • 6 dl lunkent vand (ca. 25°C, lidt kolderen end lunkent)
  • Pynt: Olie og krydderier fx havsalt og rosmarin

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i 14 lige store stykker og form dem til boller og sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
  4. Tryk bollerne flade, så de er 2 cm høje.
  5. Fordel lidt olie på hver bolle og drys evt. med havsalt og rosmarin eller andre krydderier efter eget valg.
  6. Lad sandwichbollerne efterhæve i 30 minutter.
  7. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag sandwichbollerne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.

+

Elsker du også at bage til julen?

Få et hæfte fyldt med masser af inspiration til julens bagværk, lige fra vaniljekranse og specier til brunkager og andre lækre småkager.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.