Rødbedepandekager med grønt og hummus

Rødbedepandekager med grønt og hummus er et lækkert og farverigt måltid der mætter.

Lav lækre rødbedepandekager med grønt og hummus som aftensmad eller som lun frokost.


Opskrift til 2 personer

Køkkentid
25 min.

Ingredienser

Pandekager
125 g Finax Dansk Hvedemel
1 spsk. ahornsirup
2,5 dl. rødbedesaft
¼ dl. ingefærshot/saft
1 tsk. stødt. kommen
½ stk. salt
1 tsk. bagepulver
Smør til stegning

Hummus
1 ps. Valsemøllen Green Life økologisk Hummus, Original
½ dl olie
2 dl koldt vand

Andet
½ gul peber
2 håndfulde vårsalat
1 blomme

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

Pandekager

  1. Kom alle ingredienser i en stor skål og pisk med et piskeris indtil der ikke er flere klumber.
  2. Hæld dejen op i en kande; så er det lettere at styre doseringen.
  3. Varm en pande (evt. en pande til at lave små pandekager/spejlæg). Kom smør på og lad det smelte.
  4. Kom herefter pandekagedejen på panden.
  5. Vend pandekagerne efter et minuts tid og giv den ca. 20 sekunder på den anden side.
  6. Gentag processen indtil der ikke er mere dej.

Hummus

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt ca. 2 dl koldt vand og ½ dl olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens

Servering

  1. Skær gul peber og blomme ud i skiver.
  2. Server pandekagerne med hummus, en håndfuld vårsalat, gul peber og blomme. Giv den færdige palette et strejf olivenolie og lidt salt.

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her