Rodfrugthummus med naanbrød

Når sæsonen for rodfrugter skydes i gang, er det godt at være lidt kreativ, så de ikke altid ender i et fad. Denne lækre rodfrugthummus er et godt alternativ! Server den med et lækkert lunt naanbrød og spis et dejligt mættende måltid.


Opskrift til 4 personer

Køkkentid
20 min.

Ventetid
10 min.

Ingredienser

1 ps. Green Life Økologisk Lisehummus
ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie
250 g valgfrie rodfrugter
1 spsk. citronsaft
1 nip salt
½ dl bredbladet persille eller koriander, hakket
4 naanbrød

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør blandingen sammen med en ske.
  3. Skræl de ønskede rodfrugter og lad dem koge i vand i ca. 10 minutter og hæld vandet fra.
  4. Pluk persille groft.
  5. Blend rodfrugterne fint, til mos.
  6. Bland det med hummus og frisk persille.
  7. Smag rodfrugthummus til med salt, peber og citronsaft.
  8. Servér med naanbrød.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Charlotte.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her