Radicchiosalat med avocado og hummus

Radicchiosalat med hjemmerørt og cremet hummus og avocado er en super dejlig og mættende salat der både kan bruges som frokost eller en let aftensmad.


Opskrift til 2 personer

Køkkentid
15 min.

Ingredienser

Salat
1 hoved radicchiosalat
2 ferskner
1 stor avocado
1 rødløg
2 spsk. Finax Økologiske Hampefrø
50 g feta

Dressing
½ citron, saften
1 spsk. balsamico
2 spsk. olivenolie

Hummus
1 pose Valsemøllen Green Life øko Linsehummus (100 g)
ca. 1 dl koldt vand
½ dl olie

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

Salat

  1. Bræk bladene af salathovedet og læg dem i en stor salatskål.
  2. Snit løget fint.
  3. Skær ferskenerne i både.
  4. Pil skrællen af avocadoen og snit den fint.
  5. Kom alle tre komponenter op i salatskålen.
  6. Drys de 2 spsk. hampefrø udover salaten.

Dressing

  1. Hæld alle ingredienser til dressingen i en lille skål og rør dem sammen.
  2. Hæld den derefter ud over salaten.

Hummus

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.
  3. Kom lidt af linsehummusen ovenpå salaten.

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+