Pølsehorn bagt på grill

Alle elsker pølsehorn! De smager himmelsk og er en perfekt snack til eftermiddagens lille sult.

Et dejligt projekt til de lyse aftener, bag pølsehornene på grillen og imponer både store og små.


Opskrift til ca. 16 stk

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t. 15 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde:

  1. Gæren opløses i vand og de øvrige ingredienser, undtagen melet, tilsættes.
  2. Melet tilsættes lidt ad gangen
  3. Dejen æltes godt til den er glat og elastisk.
  4. Lad dejen hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i 15 min.
  5. Slå dejen sammen og del den i 2 lige store stykker
  6. Form de 2 stykker dej lidt runde og lad den hvile i 5 min.
  7. Rul dejen ud som til en pizza, ca. 35 cm. i diameter og lad dejen hvile lidt.
  8. Del hver pizza i 8 stykker, og halver de 8 pølser så du  har 16 stk.
  9. Kom lidt ketchup i den del der er bredest og læg en pølse på
  10. Pak pølsen ind og rul dejen sammen. Stil pølsehornet på en smurt bageplade eller brug evt. bagepapir
  11. Lad pølsehornene hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i ca. 45 min.
  12. Pensel pølsehornene med vand eller æg.
  13. Bages på den gennemvarme bagesten ved 210ºC i ca. 15 min.

Få glutenfri opskrift på pølsehorn her

 

+

Elsker du også at bage til julen?

Få et hæfte fyldt med masser af inspiration til julens bagværk, lige fra vaniljekranse og specier til brunkager og andre lækre småkager.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.