Pizza med rødbedehummus

Pizza med rødbedehummus, gule beder, radisespirer og granatæble er en ny og anderledes måde at spise pizza på. Men ikke mindre lækker af den grund.

Hvis du gerne vil lave dine egne bunde, kan du både bruge en brødblanding eller lave dem fra bunden af.


Opskrift til 1 pizza

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Ingredienser

1 pakke pizzadej (du kan selvfølgelig også lave pizzabunden selv, se hvordan her)
½ granatæble, kerner herfra
2 gule beder
1 stor håndfuld radisespirer

Dressing
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. citronsaft
1 tsk. agavesirup
2 spsk. olivenolie

Hummus
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, original (100 g)
ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie
1 stor rødbede
1 spsk. olivenolie

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens
  3. Skær rødbeden i grove stykker og vend dem i olie.
  4. fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag indtil møre ved 220 (varmluft 200) i ca. 15 minutter.
  5. Kom rødbedetern op i en foodprocessor sammen med hummusen og blend det hele sammen.
  6. Fordel hummusen ud på pizza-dejen. Bag i 15-20 minutter, indtil pizzaens kanter tager farve.
  7. Skræl den gule bede og skær den i tynde skiver.
  8. Læg dem på den færdigbagte pizza sammen med radisespirer og granatæbler.
  9. Lav dressingen i en lille skål, smag til med salt og peber, og hæld den ud over pizzaen.

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+