Glutenfri peberkagemuffins


Opskrift til ca. 20 stk.

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.

Ingredienser

  • 180 g (ca 3 dl.) Finax Glutenfri Melmix
  • 2 dl sukker
  • 175 g margarine, smeltet
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 3 tsk. brunkagekrydderi
  • 2 tsk. bagepulver

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Bland de tørre ingredienser og rør dem ned i æggemassen.
  3. Rør mælken i og tilsæt til sidst det smeltede fedtstof. Rør til en glat og jævn dej.
  4. Fordel dejen i muffinsforme, 15 store eller 20 små. Formene skal være 2/3 fulde.
  5. Bag i midten af ovnen ved 175°C i 20-25 min.

Tip: Du får nogle rigtig flotte, gule muffins, hvis du bytter brunkagekrydderiet ud med 0,5 g safran (1 brev). Drys gerne lidt flormelis over de færdige muffins.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.