Pasta med hummus og tomat

Pasta med hummus, tomat og friske krydderurter, er en skøn vegetarisk middagsret der både er smagfuld og mættende.

Hvis du godt kan lide at tage en kødfri dag en gang i mellem, er denne vegetarret med pasta, hummus og tomater en skøn og nem ret at lave.


Opskrift til 4 personer

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

400 g pastaskruer
1 løg, grofthakket
2 fed hvidløg, presset
100 g cherrytomater, halveret
50 g tomatpuré
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, original
1 dåse hakkede tomater
3 dl mælk
Salt og friskkværnet peber
1 dl Finax Økologiske Solsikkekerner
Friske krydderurter, fx basilikum eller kørvel

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Gem 2 dl af den kogte væske fra pastaen.
  2. Blend hakkede tomater, tomatpuré, mælk og hummuspakkens indhold sammen.
  3. Varm en gryde op med olie og svits løg og hvidløg gyldne.
  4. Kom den blendede tomat i og lad det simre i 5-8 minutter.
  5. Vend pastaen sammen med væsken fra pastaen og smag til med salt og peber.
  6. Rist solsikkekerne på en tør pande, til de er gyldne.
  7. Server pastaretten og top med friske cherrytomater, solsikkekerner og friske krydderurter.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Charlotte.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+