overnightgrød

Overnight grød med quinoa – Glutenfri

Nem overnight grød med quinoa, havregryn og chiafrø, serveret med friske bær, skyr og nødder

Der er mange udgaver af en overnight grød, denne udgave er med quinoa, havregryn og chiafrø, og udviklet er dygtige madblogger Maria Vestergaard. En overnight grød er en kold grød, der trækker natten over. Næste morgen når grøden har trukket, toppes den med frisk frugt eller bær, skyr og ristede nødder


Opskrift til 2 portioner

Køkkentid
20 min.

Ventetid
På køl natten over

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde:

  1. Aftenen før koges quinoa med vand og salt i ca. 15 minutter, til kernerne er blevet bløde og al vandet er fordampet.
  2. Den kogte quinoa blandes med havregryn, chiafrø, mælk og most banan.
  3. Grødblandingen stilles på køl natten over i et tætsluttet bæger.
  4. Næste morgen serveres grøden med frisk frugt, nødder og skyr.

Quinoagrød med chiafrø Quinoagrød

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.