Økologisk solsikkerugbrød – Finax brødblanding

Brødblandinger gør det let for dig at have nybagt rugbrød til madpakkerne eller som en let aftensmad, uden du skal gå på krompromis med hverken kvalitet eller smag.

Finax Økologisk Solsikkerugbrød er et saftigt og lækkert fuldkornsrugbrød med hele solsikkekerner og mild smag af surdej. Lige til at bage, når du elsker smagen og duften af hjemmebagt brød.


Opskrift til 1 rugbrød

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde:

    1. Bland posens indhold med Finax tørgær i en skål, og tilsæt vand.
    2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på højeste trin.
    3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
    4. Forvarm ovnen til 200°C (varmluft 180°C) og bag rugbrødet på nederste rille i ca. 60 minutter.
    5. Tag det færdigbagte brød ud af formen og stil det til afkøling.
    6. Obs: solsikkerugbrødet skal være afkølet, inden det skæres i skiver.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.