Nemme burgerboller – Finax brødblanding

Hjemmelavede burgerboller på den nemme måde perfekt til aftenmenuen eller en god madpakke.

Når det skal smage godt men stadig være nemt, er Finax Bolleblanding den perfekte løsning. Det er nemt at gå til, og du opnår et perfekt resultat. Bløde, luftige og smagfulde burgerboller. Velbekomme


Opskrift til 18 burgerboller

Køkkentid
15 min

Ventetid
1 time 20 min

Ingredienser

  • 1 ps. Finax Boller
  • 2 breve Finax tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
  • 4½ dl vand (ca. 25°C, lidt koldere end lunkent)

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og tryk dem flade, så de er 2 cm i højden. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede burgerboller med vand eller æg, drys med sesam og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  5. Lad burgerbollerne køle af på en rist.

Tip: Du kan også bruge dejen til at lave dine egne hotdog brød . Se opskriften her.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her