Müsliboller – Finax brødblanding

Hvis du elsker vores brunchboller vil du helst sikkert også elske, at du kan bruge brødblandingen til at lave lækre müsliboller.

Ved blot at tilsætte tørret frugt, nødder og chokolade får du de lækreste müsliboller der både kan bruges til morgenbordet eller som en eftermiddagssnack.


Opskrift til 18 boller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer

Ingredienser

1 ps. Finax Brunchboller
1 brev Finax tørgær (svarer til 25 g frisk gær)
5½ dl lunkent vand (ca. 25°C)
200 g tørret frugt, nødder og/eller chokolade

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Rør dejen sammen med en røreske og ælt i ca. 5 minutter eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Tilsæt 200 g tørret frugt, nødder og/eller chokolade.
  4. Dæk skålen til, og lad dejen hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  5. Lad skålen stå 30 minutter ved stuetemperatur, inden du former ca. 18 boller med en ske eller fugtig hånd.
  6. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og pensl bollerne med vand.
  7. Forvarm ovnen til 240°C, og sænk derefter temperaturen til 225°C (varmluft 200°C).
  8. Bag bollerne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.
  9. Lad bollerne køle af på en rist.

+

Elsker du også at bage til julen?

Få et hæfte fyldt med masser af inspiration til julens bagværk, lige fra vaniljekranse og specier til brunkager og andre lækre småkager.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.