Madtaerte

Madtærte med laks og spinat

Madtærter er nem og lækker hverdagsmad eller en skøn afveksling til frokost. Her en lækker version med spinat og laks.


Opskrift til 1 tærte

Køkkentid
25 min.

Ventetid
40 min.

Ingredienser

Tærtebund:

Tærtefyld:

  • 2 dl kærnemælk
  • 4 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk muskatnød
  • 100 g frisk spinat
  • 225 g laks

Del

Print

  1. Bland de tørre ingredienser sammen,
  2. Smuldr smør i melet og tilsæt æg og kærnemælk.
  3. Ælt dejen godt igennem.
  4. Fordel dejen i en smurt tærteform, og pres den godt op over kanterne.
  5. Prik med en gaffel i tærtebunden.
  6. Forbag tærtebunden i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 170°C). i ca. 10 minutter.
  7. Pisk kærnemælk, æg, salt og muskatnød sammen i en skål.
  8. Hak spinat i mindre stykker, og skær laks i mundrette stykker.
  9. Fordel fordel tærtefyldet på tærtebunden.
  10. Bag tærten i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 170°C). i ca. 25-30 minutter.

Tip! Varier fyldet efter behov.

Udviklet af dygtige Madblogger Maria Vestergaard. Få mere inspiration på hendes blog mariavestergaard.dk

+

Få et lækkert inspirationshæfte med 5 opskrifter fyldt med frø og kerner, så du kan få en god start på året.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Skriv dit navn og din email herunder, så er der inspiration på vej til dig.