Madbrød

Madbrød, det perfekte brød til grill, suppen og madpakken

Hos Finax elsker vi madbrød. De kan laves i et utal af variationer alt efter smag og formål. Brødene er geniale i madpakken, på tag-selv-bordet eller som lækkert tilbehør til aftensmaden. Der findes madbrød til alle lejligheder. Vi har samlet en rækker opskrifter på mad- og kuvertbrød, der smager og har den rigtige konsistens. Alle vores opskrifter tager udgangspunkt i vores egne kvalitetsprodukter, der sikrer dig gode bageresultater. Det er de gode råvarer, der er nøglen til den gode smag.

Nemt og smagfuldt brød

Finax’ mad- og kuvertbrød er nemme at lave. Ofte skal du ikke foretage dig andet end at tilsætte gær, vand og olie, fordi resten har vi klaret. Så er du sikker på at få et godt resultat – hver gang. Det er en nem måde at få lækkert brød på. Hvis du har lyst til at variere dine brød med andre krydderier og ingredienser, så har vi også masser af opskrifter til dig. Det er kun dig og din fantasi, der sætter grænsen. Uanset hvad, så er vi sikre på, at du får et lækkert – og smagfuldt – resultat med Finax med lækkert madbrød på bordet.

Læs mere

  Finax skifter navn til Valsemøllen
  Se historien her
  +

  Elsker du også en god start på dagen?

  Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

  Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

  Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.