Knækgrød

Knækgrød er et lækkert knækbrød bagt med grød. Det giver knækbrødet en lækker smag og konsistens.

Knækgrød kan serveres som morgenmad, men du kan også sagtens bruge det som snack til den lille sult i løbet af dagen.


Opskrift til ca.20 stk.

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


| af Knækgrød: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 150 grader alm. ovn.
  2. Kom alle grødens ingredienser i en gryde, og kog grøden på middel-høj varme.
  3. Når grøden begynder at koge, skrues ned på lav varme.
  4. Kog grøden under hyppig omrøring indtil den er cremet og fast.
  5. Fordel grøden i et tyndt lag på en bageplade dækket med bagepapir.
  6. Drys med sesamfrø og havsalt.
  7. Bag knækgrødet i midten af ovnen i ca. 1 time og 20 minutter til 1 time og 30 minuter.
  8. Vend evt. pladen løbende, hvis din ovn ikke bager jævnt og bag, til det er gyldent og sprødt.
  9. Når knækgrødet er bagt færdigt, køles det helt ned på en rist.
  10. Knæk det i stykker, og opbevar det i et tætlukket glas i stuetemperatur.

Udviklet i samarbejde med Grødgrisen.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her