Julehummus crostini

Julens mange fester og hyggestunde med familie og venner, er perfekte anledninger til at servere en lækker julehummus crostini til.

Julehummus crostini er en skøn tapas der kan serveres til den lune glögg, velkomstdrink eller lign. De mange krydderier giver hummusen et ekstra pift.


Opskrift til 10 personer

Køkkentid
15 min.

Ingredienser

1 ps Valsemøllen Gren Life øko Hummus, Original 
½ citron, saften heraf
½ appelsin, saft og skal heraf
½ squash i tern
ca. 2 dl koldt vand
1 spsk. tahin
1 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
salt og peber

Til servering

Knækbrød
Granatæblekerner
Frisk timian
Fint revet appelsinskal

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne til hummussen i en foodprocessor og kør det til en jævn og cremet konsistens.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Fordel hummussen på knækbrødene og pynt med granatæblekerner, timian og appelsinskal.
  4. Server dem som en del af en tapas eller som en velkomst hapser til dine julegæster, evt. med et glas vin eller gløgg.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.