hotdogbrød

Hotdogbrød med fuldkorn – Finax brødblanding

Hotdogs kan begejstre både store og små og med hjemmelavet hotdogbrød sætter du prikken over i'et.

Finax Grovbolleblanding er ikke bare god til boller, den kan også nemt laves om til smagfulde pizzasnegle og saftige hotdogbrød. Velbekomme.


Opskrift til 14 hotdogbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. 15 min.

Ingredienser

  • 1 ps. Grovboller
  • 2 breve Finax tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
  • 5½ dl vand (ca. 25°C, lidt koldere end lunkent)

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Del dejen i 14 lige store stykker, og form dem til hotdogbrød. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede hotdogbrød med vand, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.
  5. Lad hotdogbrødene køle af på en rist.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her