hindbaermuffins

Hindbærmuffins

Den søde og samtidigt syrlige smag af hindbær gør sig godt i en blød muffin, der med garanti altid vækker glæde på kagebordet.


Opskrift til 15 stk.

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.

Ingredienser

  • 75 g smør
  • 3 æg
  • 175 g sukker
  • 175 g Finax hvedemel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 2 1/4 dl mælk
  • 150 g frosne hindbær

Del

Print

  • Smelt smørret, og lad det køle lidt af.
  • Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør.
  • Bland mel, bagepulver og mælk i dejen.
  • Fyld 15 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og fordel de frosne hindbær i hver.
  • Bag dem ved 200ºC i 20 minutter.
  • Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad og drys evt. med flormelis og friske hindbær

Tip: Pift hindbærmuffins op med hvid eller mørk chokolade. Vendes rundt i dejen lige inden dejen kommes i forme.

+

Få et lækkert inspirationshæfte med 5 opskrifter fyldt med frø og kerner, så du kan få en god start på året.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Skriv dit navn og din email herunder, så er der inspiration på vej til dig.