Havregrynskugler – Glutenfri

En nem og hurtig opskrift på smagfulde havregrynskugler med hampefrø.

Maria Vestergaard har nogle gange sin datter med i køkkenet, derfor skal opskriften ikke være kompliceret, men enkelt og nem så ventetiden ikke er så lang. Derfor har hun lavet en opskrift på havregrynskugler som kan rulles i havregryn eller hampefrø for at få en mere rund og nøddeagtig smag.


Opskrift til ca. 40 stk.

Køkkentid
15 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


| af Havregrynskugler – Glutenfri: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne sammen og ælt dem til en ensartet masse.
  2. Rul havregrynskuglerne i hænderne og derefter i enten hampefrø eller havregryn.
  3. Lad dem evt. trække i køleskabet en times tid inden servering.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.