Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid

Giv dig selv en god start på dagen med disse havregrødspandekager med hampefrø og havreklid. Et lækkert og mættende måltid der smager skønt.

Havregrød kan nogle gange godt trænge til et pift. Og med havregrødspandekager kan du servere havregrød på en ny og spændende måde.


Opskrift til

Køkkentid
15

Ingredienser

200g færdigkogt grød (kogt på 1 dl havregryn, 1 dl mælk, 1 dl vand og 1 nip salt)
1 spsk. Finax økologiske Hampefrø
3 spsk. Finax økologiske Havreklid
½ tsk. kardemomme
½ tsk. vaniljesukker
1 nip salt
1 moden banan
1 æg
Smør til stegning

Vurder denne opskrift


| af Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid: 5 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Hvis du ikke har en rest grød liggende, koges havregryn, mælk, vand og 1 nip salt til grød, og køles helt ned.
  2. Bland de tørre ingredienser og mos bananen
  3. Kom bananmos, grød og æg ned til de tørre ingredienser, og rør dejen godt sammen
  4. Lad dejen stå og hvile i 15 minutter
  5. Varm en pande op på middel varme, tilsæt en smule smør og steg pandekagerne på begge sider (1-2 spsk dej pr. pandekage)
  6. Nyd dem lune. Evt. sammen med bærkompot, friske bær og skyr.

Udviklet i samarbejde med Grødgrisen.

 

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+