Koldhævede havreboller

Disse lækre havreboller er ægte selvforkælelse


Opskrift til 18-20 boller

Køkkentid
35 min.

Ventetid
ca. 7 timer

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i det kolde vand.
  2. Bland resten af ingredienserne i og ælt dejen i hånden eller i røremaskine ved lav hastighed i 10 minutter.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hvile i køleskab i minimum 6 timer – gerne natten over.
  4. Tag skålen ud af køleskabet og form bollerne med en fugtig ske og sæt dem på en bageplade med bagepapir – der bliver 18-20 store boller.
  5. Bag i forvarmet ovn ved 235°C (varmluft 220°C) i 12-15 minutter.
  6. Spis og nyd
+

Elsker du også at bage til julen?

Få et hæfte fyldt med masser af inspiration til julens bagværk, lige fra vaniljekranse og specier til brunkager og andre lækre småkager.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.