Halloweenboller – Finax brødblanding

Halloweenboller er en perfekt måde at forkæle de små spøgelser, uhyggelige græskar, skelletter eller lign. som børnene er udklædt som på denne dag.

De lækre halloweenboller er bagt på Finax Bolleblanding og er derfor nemme at lave, uden du behøver at gå på krompromis med kvaliteten.


Opskrift til 18 boller

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t. & 20 min.

Ingredienser

Boller
1 ps. Finax Boller
2 breve Finax tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
4½ dl vand (ca. 25°C, lidt koldere end lunkent)

Glasur
150 g flormelis
30-40 g past. æggehvider
pastafarver

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bagepladeo med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  5. Lad bollerne køle af på en rist.
  6. Pisk flormelis og æggehvider sammen til en sej glasur.
  7. Pynt bollerne med halloweenmotiver som ønsket.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her