Grov Tærtebund – Valsemøllen bageblanding

Pift aftenmaden op med en lækker tærte bagt på en grov tærtebund. Denne bageblanding er lige til at lave og giver en dejlig smagfuld tærtebund.


Opskrift til 1 stor tærtebund

Køkkentid
15 min.

Ventetid
35-40 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
2. Ælt dejen indtil den er glat og ensartet.
3. Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (ca. 28 cm i diameter) og læg den i tærteformen.
4. Kom det ønskede fyld i tærten og bag den i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.

Æggemasse: 4 æg, 4 dl mælk, salt og peber.

Fyld: Varier efter ønske og tilsæt 100 g revet ost, hytte- eller fetaost.

Tip: Gør tapasbordet endnu mere lækkert ved at lave flere små tærter af dejen. Variér for eksempel fyldet med årstidens grøntsager og server både din egen og gæsternes favorit.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.