Grønt morgenbræt med hummus

Nogle morgener kræver en langsom start, og hvorfor ikke serverer et lækkert grønt morgenbræt og nyd det med friskpresset juice og kaffe.

Et grønt morgenbræt er en skøn og lidt anderledes måde at serverer morgenmad eller brunch. Det giver en god start på dagen, at få et dejligt måltid mad. Server med hummus som mætter skønt.


Opskrift til 2 personer

Køkkentid
25 min.

Ingredienser

1 avocado
2 kiwier
4 skiver rugbrød
2 boller
1 banan
1 håndfuld tomater
1 rødløg
2 passionsfrugter
2 håndfulde feltsalat
Smør
1 pose Valsemøllen Green Life Øko Linsehummus

Smoothie
1 banan
2 dl. Frosne bær
1 dl. Mælk
1 dl. Honningristet musli/crunch

Juice
4 appelsiner
3 store gulerødder
2 cm ingefær

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Halvér tomater, avocado, passionsfrugt og kiwier. Læg dem op på en flot skærebræt sammen med brød og feltsalat.
  2. Skær banan og rødløg i skiver.

Hummus

  1. Kom Hummusblandingen i en skål og tilsæt vand og olie.
  2. Rør det hele godt sammen.
  3. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.
  4. Hæld den op i en lille skål og stil den på brættet.

Juice & smoothie

  1. Kom ingredienserne til juicen i juiceren og juice. Tilføj mere eller mindre ingefær alt efter dine smagsløg.
  2. Kom alle ingredienser til smoothien bortset fra musli i en blender og blend. Hæld op i glas og drys musli ovenpå.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her