grissini

Grissini med fuldkorn

Sprøde grissini er lækre som en lille snack i madpakken, eller til en hyggesnack med dip til. Her får du opskriften på en fuldkornsversion med hvid hvedemel,


Opskrift til ca. 35-40 stk.

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 5 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Opløs gæren i vandet og rør durumhvede, hvid hvedemel og salt i.
  2. Tilsæt olie og ælt hvedemelet i.
  3. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i en halv time.
  4. Del dejen i to og rul dem ud i firkanter i ca.½ centimeter tykkelse på et meldrysset bord, anvend gerne durummel.
  5. Skær dejen ud i 1 centimeter brede stænger, sno stængerne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad grissinierne efterhæve i 10 min.
  7. Bag dem ved 160°C (varmluft 180°) på midterste rille i ca. 25 min.
+

Elsker du også at bage til julen?

Få et hæfte fyldt med masser af inspiration til julens bagværk, lige fra vaniljekranse og specier til brunkager og andre lækre småkager.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.