Grillet chevre på proteingrødbolle

Grillet chevre på proteingrødbolle med en faverig salat er en skøn frokost! Den indeholder masser af grønt og protein og flotte farver.

Finax Proteingrødboller er både nøglehuls og fuldkornsmærket, og har derfor et højt indehold af protein. De er perfekte som tilbehør til din frokost eller aftensmad som denne grillede chevre.


Opskrift til 4 personer

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15. min

Ingredienser

4 færdigbagte Finax Sport Proteingrødboller
150 g chevre gedeost
2 spsk. flydende honning
2 spsk. lagret balsamico
400 g bolchebeder
40 g rucola
Salt og peber
2 spsk. ristede pinjekerner

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Flæk proteingrødbollerne, og smør dem med chevre/gedeost og sæt dem på et dobbelt lag folie, så de er klar til at komme under grillen.
  2. Snit bederne eller riv dem som tykke strimler spaghetti.
  3. Bland dem med rucola samt lidt salt og peber, og fordel salaten på fire tallerkener.
  4. Grill bollerne til gedeosten er let gylden, anbring bollerne på salaten, dryp honning og balsamico over og drys med pinjekerner.

Energi pr. person: 381 kcal, fedt 33 %, protein 20 %, kulhydrat 47 %

Opskrift udviklet af Fit Living

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.