Glutenfrit groft formbrød

Til dig der elsker super-sunde brød! Giver 1 brød.


Opskrift til 1 brød

Køkkentid
20 min,

Ventetid
1 t 10 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrit groft formbrød: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Del

Print

  1. Smuldr gæren i en skål og tilsæt vandet. Rør rundt til gæren er opløst.
  2. Tilsæt fedtstof, sirup og salt og rør godt.
  3. Tilsæt melmix og ælt dejen med en røremaskine eller med hænderne i mindst 5 min.
  4. Hæld dejen i en smurt aflang bageform (1½ L).
  5. Lad brødet hæve i ca. 30-35 min. under et viskestykke. Sæt ovnen på 200ºC.
  6. Bag brødet nederst i ovnen i ca. 35 min.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.