Glutenfrie vafler

En ægte klassiker – udsøgte glutenfrie vafler!


Opskrift til 8 stk.

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie vafler: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Del

Print

  1. Smelt margarinen og tilsæt væsken. Varm til ca. 45ºC.
  2. Bland bagepulver og melmix. Pisk det ned i væsken til en jævn dej. Lad dejen stå i stuetemperatur i ca. 30 min.
  3. Bag i vaffeljern. Pensl jernet med smeltet margarine mellem hver bagning.
  4. Lad vaflerne køle af på en rist.

Tip: Serveres eksempelvis med brombærsyltetøj og flødeskum eller vanilleis. Du kan også bruge Finax Glutenfri Grov Melmix til vaffeldejen. Når du bruger grov melmix skal du øge væskemængden til 5 dl.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.