Vaniljesmåkager – Glutenfri

Nemme og lækre glutenfrie småkager, perfekt til uventede gæster


Opskrift til 30 stk.

Køkkentid
40 min

Ventetid
20 min.

Ingredienser

  • 125 g blødt smør eller margarine
  • 1 dl sukker
  • 180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Melmix
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 2 tsk. bagepulver

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Bland resten af ingredienserne i og rør til dejen er smidig.
  3. Tril små kugler (ca. 3 cm i diameter) og læg dem på en plade med bagepapir. Vær opmærksom på, at kagerne flyder ud under bagningen.
  4. Bag midt i ovnen ved 150ºC ca. 20 min.

Tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.