Glutenfrie müsli småkager


Opskrift til ca. 20 stk.

Køkkentid
32 min.

Ventetid
10 min.

Ingredienser

  • 75 g blødt smør eller margarine
  • 1½ dl sukker
  • 3 dl (ca. 100 g)  Glutenfri Müsli
  • 1 æg
  • 1 spsk. Finax Glutenfri Melmix 
  • 1 tsk. bagepulver

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Bland alle ingredienser til en dej.
  2. Læg dejen i små klatter på en plade med bagepapir
  3. Bag midt i ovnen ved 200ºC i ca. 5-7 min.
  4. Lad småkagerne køle af og løsn dem efterfølgende med en kniv.

Tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.