Glutenfrie chokoladedrømme

Disse godbidder er en succes! Chokolade + drømme = true!


Opskrift til ca. 35 stk.

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 4,5 dl brun farin
  • 0,5 dl sukker
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 2 æg
  • 3 dl Finax Glutenfri Lavprotein Melmix
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. salt
  • 6 dl glutenfrie cornflakes
  • 300 g mørk chokolade (grofthakket)

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Rør smørret og de to slags sukker luftigt.
  2. Tilsæt vanillesukker og æg.
  3. Vend cornflakes i.
  4. Bland mel, natron og salt og rør i dejen.
  5. Vend forsigtigt chokoladen i.
  6. Læg dejen på et stykke bagepapir og form den til en rulle på ca. 2-3 cm i diameter.
  7. Læg rullen i køleskab over natten.
  8. Skær 5-7 mm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Bages midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min.

Tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.