Glutenfri chokolademuffins

Disse super-lækre glutenfrie chokolademuffins bliver et sikkert hit hos alle. Følg blot opskriften her fra Finax og bag dine egne lækre glutenfri chokolademuffins!


Opskrift til ca. 15 stk.

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri chokolademuffins: 3 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Del

Print

  1. Sæt ovnen på 175ºC.
  2. Pisk æg og sukker luftigt.
  3. Tilsæt de tørre ingredienserne og det afkølede fedtstof.
  4. Bland til en jævn dej og fordel den i muffinsforme.
  5. Bages midt i ovnen ca. 20 min. – de skal være bløde indeni.
  6. Lad dem køle af og si flormelis over.

Dekoration: Flormelis

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.