Glutenfri veggie-pizza


Opskrift til 3 pizzaer

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

  • Glutenfri pizzabunde
  • Cherrytomater
  • Grønne oliven
  • Champignon
  • Sorte oliven
  • Basilikum
  • Mozzarella
  • Friske krydderier

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Skær ingredienserne ud og læg dem i små skåle eller på skærebrætter.
  2. Tag pizzabundene tilberedt på Finax Melmix og læg dem på en bageplade eller rist.
  3. Dekorer dine pizzabunde efter smag og behag med forskellige ingredienser – start dog med at fordele hjemmelavet pesto eller tomatsauce på bundene.
  4. Dekorer med oliven, basilikum, tomater og friske krydderier.
  5. Strø lidt mozzarellaost over pizzaen.
  6. Bag pizzaen midt i ovnen på 250° i 5 minutter.

Tip! Det er rigtigt hyggeligt at sidde sammen og tilberede sine egne minipizzaer. Ingredienserne kan varieres i det uendelige – kun fantasien sætter grænser.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.