Glutenfri vanilleroulade

Vanilla roulade går aldrig af mode . Denne lækre opskrift er værd at prøve!


Opskrift til 1 roulade

Køkkentid
35 min,

Ventetid
20 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Sæt ovnen på 200ºC.
  2. Pisk æg og sukker luftigt.
  3. Bland melmix, vanillesukker og bagepulver og rør det ned i æggemassen til dejen er jævn.
  4. Bred dejen ud i en bradepande og bag midt i ovnen ca. 10 min.
  5. Tag kagen ud af formen og læg den på et stykke bagepapir drysset med sukker og vanillesukker.
  6. Lad kagen køle af inden du smører syltetøjet på og ruller rouladen sammen.

Tip: Skær rouladen i skiver. Læg flødeskum på og pynt med friske bær eller frugt.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.