Glutenfri svensk chokoladekage

Mmm, hvad kunne være bedre end en rigtig klistret chokoladekage?


Opskrift til 1 kage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
35 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Smelt margarinen i en gryde. Lad den køle lidt af.
  2. Smør en springform og drys den med melmix.
  3. Pisk æg og sukker luftigt. Si kakao, vanillesukker og melmix ned i dejen.
  4. Rør margarinen i til sidst.
  5. Hæld dejen i springformen og bag nederst i ovnen ved 175ºC i 30-35 min.

Tip: Lav en nem glasur med flormelis, past. æggehvide og kakaopulver

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.