glutenfri quinoabrod

Glutenfri quinoabrød

Nemt og lækkert quinoabrød med gulerødder, der både kan både bages med glutenfri mel eller med almindelig mel.


Opskrift til 1 brød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 25 min.

Ingredienser

25 g gær
3 dl vand
1 spsk. olie
1 revet gulerod
2 tsk. salt
100 g Finax økologiske Quinoa
100 g Finax økologiske Hirseflager
100 g Finax økologiske Solsikkekerner
300 g  Finax Durra og havremel eller Finax GF grov melmix

Vurder denne opskrift


Del

Print

  • Opløs gær i lunkent vand (ca. 30°C) og tilsæt resten af ingredienserne.
  • Ælt dejen i minimum 5 minutter, kom den derefter i en smurt bageform (1½ liter)
  • Lad hæve tildækket ved stuetemperatur i minimum 40 minutter.
  • Bag brødet 40 min. i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i midten af ovnen.
  • Det færdigbagte brød kan med fordel fryses ned – eventuelt i skiver
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.