Glutenfri pølsebrød

Tid til pølser på grillen? Bag dine egne glutenfrie pølsebrød! Giver ca. 20 stk.


Opskrift til 20 stykker

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 15 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri pølsebrød: 3 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Del

Print

  1. Smuldr gæren i en skål.
  2. Varm mælk og smør til det er fingervarmt (37ºC). Hæld væsken over gæren og rør til gæren er opløst.
  3. Bland Psyllium i og lad det trække i 10 minutter.
  4. Tilsæt salt og det meste af melmixen (gem lidt til bollerne skal formes). Ælt dejen godt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
  5. Lad dejen hæve dækket med et viskestykke i ca. 30 min.
  6. Læg dejen på et meldrysset bord og ælt den godt. Del dejen i to og rul hver del til en pølse. Tryk den ganske flad.
  7. Skær stykker på tværs og form dem til pølsebrød. Læg brødene med skærefladen opad på en plade med bagepapir.
  8. Dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve ca. 30 min.
  9. Pensl pølsebrødene med æg.
  10. Bag midt i ovnen ved 250ºC i ca. 8 min.
  11. Lad pølsehornene køle af under et viskestykke.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.