Glutenfri pizza Ruccola Special


Opskrift til 1 pizza

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

  • Glutenfri pizzabund
  • Hjemmelavet tomatsauce
  • Frisk mozzarella i små stykker
  • Friske champignoner
  • Løg
  • Parmaskinke
  • Friske tomater
  • Hvidløg
  • Frisk ruccolasalat
  • Olivenolie

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Glutenfri pizzabund tilberedt med Finax Glutenfri Melmix.
  2. Hjemmelavet tomatsauce, som bredes ud i et tyndt lag oven på bunden
  3. Frisk mozzarella i små stykker, der fordeles ud over bunden
  4. Friske champignoner, masser af løg i skiver
  5. Parmaskinke i hele store stykker
  6. Friske tomater
  7. Presset hvidløg, som fordeles over hele pizzaen
  8. Bag pizzaen i ovnen, til den bliver gyldenbrun
  9. Derefter dekoreres pizzaen med frisk ruccolasalat, og der dryppes lidt olivenolie over – MUMS
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.