Glutenfri peberkage


Opskrift til 1 kage, ca.10-12 stk.

Køkkentid
25 min.

Ventetid
50 min.

Ingredienser

  • 3 dl Finax Glutenfri Melmix (180 g)
  • 2 dl sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 4 tsk. brunkagekrydderi
  • 1 tsk.  psyllium
  • 175 g smør eller margarine
  • 1 dl kvark
  • 1/2 dl varmt vand
  • 2 æg

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Smør en 1½ liters kageform og drys den med lidt melmix.
  2. Smelt fedtstoffet og tilsæt vandet.
  3. Rør melmix, sukker, bagepulver, krydderier og Psyllium i.
  4. Pisk æggene og rør dem i dejen. Rør kvarken i.
  5. Rør dejen grundigt til den er helt jævn og glat.
  6. Hæld dejen i formen. Bag nederst i ovnen ved 175°C i ca. 40-50 min.
  7. Lad den nybagte kage stå i formen et øjeblik inden den tages ud for at køle af.

Tip: Server kagen med flødeskum og friske bær.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.