Müsli – Glutenfri

Müsli er ikke bare müsli og denne version er lige til at gå til, og så er den glutenfri.

Vi er stor fan af hjemmelavet müsli både fordi det smager himmelsk men også fordi det er super nemt at lave. Denne müsli er lavet på Finax Glutenfri havregryn og er lige til at gå til.


Opskrift til ca. 400 g müsli

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.

Ingredienser

200 g Finax Glutenfri Havregryn
50 g blandet nødder
50 g Finax øko solsikkekerner
50 g Finax øko græskarkerner
50 g flydende honning eller sirup
en halv tsk. Salt
evt. en spsk. smør eller kokosolie til stegning

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  2. Hak nødderne og hæld dem i blandingen.
  3. Hæld honningen i müsli-blandingen og rør det godt rundt.
  4. Hæld müslien ud i en pande med smør eller kokosolie og lad det stege på lav varme til det er gyldent.
  5. Tip: Müsli kan også bages på en bageplade beklædt med bagepapir i en forvarmet ovn på 180°C varmluft i ca. 15 minutter. I dette tilfælde behøves fedtstof ikke.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.