Glutenfri kokoskager

Hurtig og nem opskrift på kager i muffin-forme – prøv det!


Opskrift til 25-30 stk.

Køkkentid
20 min.

Ventetid
12 min.

Ingredienser

  • 150 g margarine
  • 1 1/2 dl sukker
  • 2 æg
  • 1 dl Finax Glutenfri Melmix (60g)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 125 g kokosmel
  • 50 g hakkede nødder
  • 50 g hakket mørk chokolade (eller 50 g rosiner)

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Forvarm ovnen til 200º C.
  2. Pisk margarine og sukker sammen til det er luftigt – tilsæt æg, bagepulver og melblanding.
  3. Bland kokos, nødder og chokolade (rosiner) i dejen og fordel den sammenrørte dej i muffin-formene. Bages midt i ovnen i 10-12 minutter.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.